De eerste weken van een puppy zijn ontzettend belangrijk. Daarom starten we de puppybegeleiding het liefst binnen 1 week nadat jullie de puppy hebben geadopteerd. De eerste keer bezoeken we jullie thuis. We leren de basisgehoorzaamheidsoefeningen aan zodat jullie meteen aan de slag kunnen en geven adviezen over de opvoeding.  Er is tijd om vragen te stellen en zaken te bespreken zoals zindelijkheid, leren alleen zijn, spelgedrag, puppy bijtgedrag enz.

Na het huisbezoek volgen twee privélessen bij DAVALON waarin we verder gaan met het aanleren van oefeningen om je pup zijn gedrag in goede banen te leiden. We leren je hoe je op de juiste manier met je hond communiceert. Zijn gedrag stuurt en een fijne relatie met hem opbouwt. Na de drie privélessen bespreken we samen wat het beste vervolgtraject is voor je puppy. 

Het hele gezin is bij DAVALON welkom bij de puppycursus en ook kinderen mogen met hun eigen hond deelnemen. Je kunt op elk gewenst moment starten door je in te schrijven via het inschrijfformulier. We nemen dan contact met je op om de eerste drie privélessen in te plannen.

De kosten van de puppycursus bedragen €135,- voor drie privélessen en 0,35 KM vergoeding voor het huisbezoek vanaf onze locatie in Born of Maastricht.