Gedragsproblemen oplossen

DAVALON gelooft in een levenslange gelukkige relatie tussen eigenaars en hun huisdieren. Wij realiseren ons echter ook dat er problemen kunnen ontstaan met het gedrag van je huisdier. Wanneer je problemen ervaart met het gedrag van je hond of kat, dan adviseren we om een afspraak te maken voor een gedragsbegeleiding om te onderzoeken of het gedragsprobleem met een deskundige begeleiding kan worden opgelost en je je huisdier kunt houden.

Lees meer over een gedragsbegeleiding

 

Afstand doen van je hond of kat

Mocht je in een situatie terecht komen waarin je je hond of kat niet meer kunt houden dan kan DAVALON je helpen met het vinden van een nieuwe eigenaar via de honden- of kattenbemiddeling. Je hond of kat blijft dan bij je wonen totdat we een geschikt nieuw thuis hebben gevonden. Op dat moment doe je afstand en begeleiden wij de nieuwe eigenaar en je huisdier zodat de aanpassing in de nieuwe omgeving zo stressvrij en harmonisch mogelijk verloopt.

Lees meer over de bemiddeling van honden
Lees meer over de bemiddeling van katten

 

Adoptie van een hond of kat

Fijn dat je er over nadenkt een kat of hond te adopteren. Dat je de zorg voor een hond of kat waarvan de eigenaar in een situatie terecht is gekomen dat hij afstand moet doen op je wilt nemen. DAVALON helpt je graag bij het vinden van een huisdier dat bij je past zodat jullie samen een gelukkige relatie opbouwen.

Lees meer over de gang van zaken tijdens een adoptieproces

shutterstock 206750137