Eva heeft een vierjarige opleiding tot systeemtherapeute genoten gevolgd door een specialisatie opleiding voor het werken met moeilijke, kwetsbare en borderline persoonlijkheden. Enkele van haar honden gebruikt ze als co-therpeuten tijdens haar humane therapiesessies. Haar honden hebben elk een eigen karakter en iets anders te bieden. Eventueel kan na overleg ook besloten worden om met je eigen hond te werken.
 
Honden hebben een breed spectrum waarin ze therapeutisch kunnen werken. Als aai-hond om ontspanning en nabijheid te verkrijgen, als brug tot communicatie voor mensen die praten met mensen moeilijk vinden, als hulp bij het trainen van assertiviteit, als veilige spelpartner, of als spiegel tot jezelf om jezelf beter te leren kennen. Zowel kinderen, ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, of mensen die gewoon op zoek zijn naar wat steun in een moeilijke periode in hun leven, kunnen hulp vinden bij deze therapie.
 
In overleg wordt bekeken of deze vorm van animal-assisted-therapy een aanvulling kan zijn op een bestaande therapie, of op zich een voldoende antwoord kan geven op je vraag. Voor meer gedetailleerde informatie kun je contact opnemen met Eva via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

hond en kind