Als je een afspraak maakt voor een gedragsconsult wordt er een korte telefonische intake gedaan en ontvang je per email een  vragenformulier dat je dient in te vullen voorafgaand aan het consult. We geven je direct een aantal praktische adviezen om de tijd tot aan het consult te overbruggen.

Normaal bestaat het begeleidingsproject voor een hond of kat uit een gedragsconsult van ongeveer 1,5 uur  waarin een diagnose wordt gesteld en behandelingsplan samengesteld. Soms kiezen we ervoor om het consult te verdelen in twee consulten van 45 minuten. Mocht dit het geval zijn dat bespreken we dit samen. Na afloop van het eerste consult ontvang je een uitgebreid verslag van het behandelingsplan en onderhouden we gedurende drie maanden contact per telefoon of email om eventuele vragen te beantwoorden. 

De kosten voor een gedragsconsult voor een hond of kat inclusief de begeleiding per telefoon of email bedragen € 150,-. Voor huisbezoeken vragen we een vergoeding van €0,35 per km voor de verplaatsingskosten vanaf onze locatie in Born. Extra begeleidingssessies kunnen worden geboekt indien gewenst. De vergoeding bedraagt €45,- per 30 minuten.

Voor een gedragsconsult voor een konijn bestaat de mogelijkheid tot een telefonisch consult of een huisbezoek in de regio Maastricht. De vergoeding voor een telefonisch consult bedraagt €35,- en voor een  huisbezoek €85,-.

Intensieve begeleiding